Σχετικά με το EasyU

Online πολυκατάστημα με όλα όσα χρειάζεστε για την οικογένεια, το σπίτι και το γραφείο.

Στο EasyU θα βρείτε μία μεγάλη ποικιλία από είδη σπιτιού για να καλύψετε όλες σας τις ανάγκες στο καθιστικό, την κρεβατοκάμαρα, την κουζίνα και το μπάνιο, είδη για τον επαγγελματία αλλά και την επιχείρηση του, αγαπημένα παιχνίδια και σχολικά για την μάθηση και την διασκέδαση των μικρών ηρώων της οικογένειας, χρηστικά αντικείμενα, gadgets, αξεσουάρ και είδη ομορφιάς και μία ατελείωτη γκάμα από εποχιακά, όλα στις καλύτερες τιμές τις αγοράς και πάντα με την εγγύηση χαμηλότερης τιμής από το EasyU.gr.

Μέλος της εταιρίας Conco Trade που δραστηριοποιείται στο ηλεκτρονικό εμπόριο από το 2014, το EasyU διαθέτει πάνω από 50.000 ποιοτικά προϊόντα που ανανεώνονται συνεχώς σύμφωνα με τις νέες μόδες και τις τάσεις της αγοράς.

Το EasyU.gr δημιουργήθηκε από μία ομάδα συνεργατών που καταθέτουν καθημερινά την αγάπη και την μεγάλη εμπειρία τους σε τομείς του internet και των αγορών με στόχο να σας προσφέρουν καθημερινά ένα φιλικό ηλεκτρονικό κατάστημα που απευθύνεται σε άνδρες, γυναίκες και παιδιά με διαφορετικές ανάγκες και απαιτήσεις και επιδιώκοντας συνεχώς τον άριστο συνδυασμό ποιότητας, χρηστικότητας και χαμηλής τιμής.

Στόχος μας είναι να είμαστε και να παραμείνουμε ένα ποιοτικό και έμπιστο ηλεκτρονικό κατάστημα που προτιμούν οι Έλληνες καταναλωτές για τις καθημερινές αγορές τους.

Οι συνεργάτες του EasyU βρίσκονται πάντα δίπλα σας για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας και για να σας βοηθήσουν να κάνετε τις αγορές σας ένα ευχάριστο και ανταποδοτικό παιχνίδι.

Για οποιαδήποτε πληροφορία επιθυμείτε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας... Είναι χαρά μας να σας ακούσουμε & να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα!