Ασφάλεια Συναλλαγών

Έχουμε δεσμευτεί να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των επισκεπτών/χρηστών είναι ασφαλείς και πως όλες οι πληροφορίες οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά τους στοιχεία και τις συναλλαγές τους, είναι ασφαλείς και απόρρητες.

Για να αποφευχθεί η μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση ή αποκάλυψη, έχουμε θέσει σε εφαρμογή κατάλληλες φυσικές, ηλεκτρονικές και διαχειριστικές διαδικασίες για τη διασφάλιση των στοιχείων που συλλέγουμε ηλεκτρονικά.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα EasyU.gr στο οποίο πραγματοποιούνται συναλλαγές μέσω πιστωτικών/χρεωστικών καρτών είναι ασφαλισμένο μέσω της συνεργαζόμενης τράπεζας Alpha Bank. Για την ολοκλήρωση συναλλαγών με πιστωτική/χρεωστική κάρτα, ο χρήστης μεταφέρεται στο ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας Alpha Bank όπου εισάγει με ασφάλεια τα στοιχεία της κάρτας του και ολοκληρώνει την παραγγελία ευρισκόμενος μέσα στο περιβάλλον της τράπεζας.

Η ασφάλεια των συναλλαγών διασφαλίζεται από το πιστοποιημένο σύστημα κρυπτογράφησης δεδομένων SLL-128bit, ενώ στη βάση δεδομένων του EasyU.gr δεν αποθηκεύονται για κανέναν λόγο οποιαδήποτε στοιχεία των πιστωτικών/χρεωστικών καρτών.
Κάθε άλλο στοιχείο που καταχωρείται στο ηλεκτρονικό κατάστημα μας, κωδικοποιείται πριν βγει online και για κανένα λόγο δεν αποθηκεύεται στη λογισμική πλατφόρμα του EasyU.gr ή σε οποιοδήποτε άλλο φυσικό ή διαδικτυακό μέσο της εταιρείας.

Μπορείτε να διαπιστώσετε εάν βρίσκεστε σε ασφαλή σύνδεση βλέποντας το σχετικό εικονίδιο που απεικονίζει ένα λουκέτο, το οποίο εμφανίζεται στο φυλλομετρητή σας (browser).

Οι κωδικοί που χρησιμοποιούνται για την αναγνώρισή του επισκέπτη/χρήστη είναι: ο Κωδικός Εισόδου (username/e-mail) και ο Κωδικός Ασφαλείας (password), οι οποίοι διασφαλίζουν την ασφαλή πρόσβαση στα προσωπικά του στοιχεία. Είναι σημαντικό αυτές οι πληροφορίες να χειρίζονται ως εμπιστευτικές και απόρρητες και να μην αποκαλύπτονται σε τρίτα πρόσωπα.
Η διατήρηση της μυστικότητας των προσωπικών δεδομένων αποτελεί αποκλειστική ευθύνη του επισκέπτη/χρήστη. Σε περίπτωση απώλειας τους ή διαρροής τους θα πρέπει να ενημερωθεί άμεσα η εταιρία Conco Trade, σε διαφορετική περίπτωση τo ηλεκτρονικό κατάστημα EasyU.gr και η εταιρία Conco Trade δεν ευθύνονται για τη χρήση του μυστικού κωδικού του επισκέπτη/χρήστη από μη εξουσιοδοτημένα άτομα.

100% Ασφάλεια Συναλλαγών!

Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω του EasyU.gr διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο, που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο, καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994), που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.