Προστασία Δεδομένων

Αυτή η πολιτική προστασίας της ιδιωτικής ζωής καθορίζει πώς το EasyU.gr χρησιμοποιεί και προστατεύει οποιαδήποτε πληροφορία που δίνει ο επισκέπτης/χρήστης όταν χρησιμοποιεί το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Το EasyU.gr χρησιμοποιεί δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα για να παρέχει υπηρεσίες στους επισκέπτες/χρήστες της εν λόγω ιστοσελίδας. Το EasyU.gr και η εταιρία Conco Trade που είναι ο Υπεύθυνος Επεξεργασίας σύμφωνα με το Ν. 2472/1997, τηρούν τις διατάξεις της νομοθεσίας περί προστασίας των δεδομένων λαμβάνοντας και εφαρμόζοντας τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα ώστε να εξασφαλίζεται κατάλληλο επίπεδο προστασίας των προσωπικών Δεδομένων από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, κοινολόγηση, αλλοίωση, διαγραφή ή απώλεια.
Το EasyU.gr και η εταιρία Conco Trade δεσμεύονται ότι δεν πρόκειται να προβούν σε οποιαδήποτε αθέμιτη και χωρίς την προηγούμενη έγκριση του επισκέπτη/χρήστη, χρήση των προσωπικών δεδομένων και με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτουν δημοσιοποιούν, πωλούν ή ανταλλάσσουν τα προσωπικά στοιχεία και τις εμπιστευτικές πληροφορίες, παρά μόνον και κατ’ εξαίρεση δύναται να δημοσιοποιήσουν προσωπικά στοιχεία των επισκεπτών/χρηστών όταν αυτό επιβάλλεται από Δημόσια Αρχή, δικαστήριο κ.λπ., τηρουμένης της προβλεπόμενης από το νόμο διαδικασίας, ή εφόσον ο εν λόγω επισκέπτης/χρήστης έχει δώσει τη συγκατάθεσή του για αυτό.

Ποιές πληροφορίες συλλέγουμε.
Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που συλλέγονται για την εκπλήρωση του συμβατικού σκοπού πώλησης είναι: Όνομα, επίθετο, διεύθυνση, ΤΚ, τηλέφωνο, e-mail, διεύθυνση IP, επάγγελμα, ΑΦΜ, στοιχεία τραπεζικού λογαριασμού νομικών ή φυσικών προσώπων (αριθμού, δικαιούχου κλπ). Επίσης μπορεί να συλλέξουμε δημογραφικές πληροφορίες, τις προτιμήσεις ή τα ενδιαφέροντα, εάν και όπως τα έχει δηλώσει προαιρετικά ο επισκέπτης/χρήστης.

Τι κάνουμε με τις πληροφορίες που συλλέγουμε.
Χρειαζόμαστε αυτές τις πληροφορίες για να κατανοήσουμε τις ανάγκες των πελατών μας ώστε να παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες.Τα δεδομένα υπόκεινται στις ακόλουθες δραστηριότητες επεξεργασίας: συλλογή, καταχώρηση, οργάνωση, διάρθρωση, αποθήκευση, μεταβολή, αναζήτηση, διαβίβαση, χρήση, περιορισμός, διαγραφή.
Σκοπός της επεξεργασίας είναι η καταγραφή της συμβατικής σχέσης με την εταιρία, ο έλεγχος, η βελτίωση και η προσαρμογή σε προτιμήσεις και επιλογές σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες και η αποστολή με ηλεκτρονικά ή παραδοσιακά μέσα πληροφοριών για προϊόντα και υπηρεσίες της εταιρίας.

Σε ποιους διαβιβάζουμε τις πληροφορίες που συλλέγουμε.
Προσωπικά δεδομένα όπως το όνομα, διεύθυνση και τηλέφωνο διαβιβάζονται σε συνεργαζόμενες εταιρίες μεταφορών και ταχυδρομικών υπηρεσιών για την παράδοση αγαθών, αλλά και για την πληρωμή αυτών όταν χρησιμοποιείται η υπηρεσία της αντικαταβολής.
Κατά την διαδικασία πληρωμής με την χρήση κάρτας, Paypal ή τραπεζικής κατάθεσης δεν μεταβιβάζουμε προσωπικά δεδομένα και δεν καταγράφουμε ούτε αποθηκεύουμε τις πληροφορίες πληρωμής κατά τη συναλλαγή η οποία γίνεται απευθείας και αποκλειστικά στον αντίστοιχο πάροχο υπηρεσιών πληρωμών.
Επιπλέον, τα δεδομένα διαβιβάζονται αποκλειστικά μόνο σε φορείς που βρίσκονται εντός της ΕΕ και ως εκ τούτου υπόκεινται στην νομοθεσία αυτής.

Πώς χρησιμοποιούμε τα cookies.
Το cookie είναι ένα μικρό αρχείο που τοποθετείται στο σκληρό δίσκο του υπολογιστή του επισκέπτη/χρήστη και βοηθά στην ανάλυση της κυκλοφορίας στο δίκτυο ή ενημερώνει τον επισκέπτη/χρήστη όταν αυτός επισκέπτεται ένα συγκεκριμένο site. Τα cookies επιτρέπουν στις εφαρμογές web να ανταποκριθούν στον επισκέπτη/χρήστη ως άτομο προσαρμοζόμενες στις ανάγκες του επισκέπτη/χρήστη. Ένα cookie σε καμία περίπτωση δεν δίνει πρόσβαση στον υπολογιστή του επισκέπτη/χρήστη ή οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με αυτόν, εκτός από τα δεδομένα που επιλέγει ο ίδιος να μοιραστεί.

Χρησιμοποιούμε τα cookies για να εντοπίσουμε ποιές σελίδες από τον ιστότοπο μας χρησιμοποιούνται. Αυτά είναι κυρίως cookies περιόδου, τα οποία διαγράφονται μετά από ορισμένες περιόδους αδράνειας. Αυτό μας βοηθά να αναλύσουμε τα δεδομένα σχετικά με το ηλεκτρονικό κατάστημα μας και να το βελτιώσουμε προσαρμόζοντας το στις ανάγκες των πελατών μας.
Cookie επίσης χρησιμοποιείται όταν ο επισκέπτης κάνει εγγραφή πελάτη και επιλέξει την λειτουργία «Να με θυμάσαι». Αυτό το cookie λήγει εντός 60 ημερών από την ημέρα ενεργοποίησής του.

Το EasyU.gr χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες της Google: Google Analytics για την ανάλυση της επισκεψιμότητας στην ιστοσελίδα, Google remarketing, AdWords και DoubleClick για την προβολή στοχευμένων διαφημίσεων στους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας. Μπορείτε να αρνηθείτε τη χρήση cookies της Google, επιλέγοντας τις αντίστοιχες ρυθμίσεις στο πρόγραμμα πλοήγησής σας και ως χρήστης Google μπορείτε να μορφοποιήσετε τις ρυθμίσεις διαφήμισης στο "Ο Λογαριασμός μου". Επίσης μπορείτε να αποτρέψετε τη συλλογή και χρήση δεδομένων από την Google εγκαθιστώντας το plug-in του προγράμματος περιήγησής σας που βρίσκεται στη διεύθυνση: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en
Το EasyU.gr συμμετέχει στο Facebook Custom Audience χρησιμοποιώντας το Facebook Pixel που δίνει την δυνατότητα να παρουσιάζουμε εξατομικευμένες διαφημίσεις προσαρμοσμένες στους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας μας όταν είναι συνδεδεμένοι στο Facebook. Μπορείτε να αρνηθείτε τη χρήση cookies του Facebook επιλέγοντας τις αντίστοιχες ρυθμίσεις στο πρόγραμμα πλοήγησης και ως χρήστης Facebook μπορείτε να μορφοποιήσετε τις ρυθμίσεις διαφήμισης στο "Ο Λογαριασμός μου".
Το EasyU.gr χρησιμοποιεί την υπηρεσία Skroutz Analytics μέσω της οποίας κοινοποιούνται ανώνυμα στατιστικά χρήσης στο Skroutz.gr που καλύπτονται από την πολιτική απορρήτου του Skroutz.gr: https://www.skroutz.gr/privacy.
Το EasyU.gr χρησιμοποιεί την υπηρεσία affiliate της Linkwi.se, τα cookies της οποίας είναι απαραίτητα ώστε να γνωρίζουμε ποιος συνεργάτης παρέπεμψε έναν πελάτη σε εμάς για να μπορέσουμε να τον ανταμείψουμε. Τα συγκεκριμένα cookies δεν χρησιμοποιούνται για προβολή διαφημίσεων.

Συνολικά, τα cookies μας βοηθούν να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης στο ηλεκτρονικό κατάστημα μας εντοπίζοντας ποιές σελίδες βρίσκουν οι επισκέπτες/χρήστες χρήσιμες και ποιες όχι.
Με τη χρήση του EasyU.gr ο επισκέπτης/χρήστης αποδέχεται τη χρήση των cookies.
Παράλληλα, ο επισκέπτης/χρήστης μπορεί να επιλέξει να απορρίψει τα cookies. Τα περισσότερα προγράμματα περιήγησης δέχονται αυτόματα τα cookies, αλλά ο επισκέπτης/χρήστης μπορεί να αλλάξει τις ρυθμίσεις του περιηγητή για να απορρίψει τα cookies.

Σε περίπτωση που επιλέξετε να απενεργοποιήσετε τα cookies στο EasyU.gr η λειτουργικότητα κάποιων σελίδων ενδέχεται να χαθεί ή να μειωθεί.
Για ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση των cookies στο Chrome, επισκεφθείτε τη σελίδα του Κέντρου Υποστήριξης της Google εδώ.
Για ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση των cookies στο Firefox, επισκεφθείτε τη σελίδα του Κέντρου Υποστήριξης του Firefox εδώ.
Για ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση των cookies σε Internet Explorer, επισκεφθείτε τη σελίδα του Κέντρου Υποστήριξης της Microsoft εδώ.
Για ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση των cookies σε Safari, επισκεφθείτε τη σελίδα του Κέντρου Υποστήριξης της Apple εδώ.
Για ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση των cookies σε Opera, επισκεφθείτε τη σελίδα του Κέντρου Υποστήριξης του Opera εδώ.

Ελέγχοντας τις προσωπικές πληροφορίες σας.
Ο επισκέπτης/χρήστης έχει το δικαίωμα να ενημερωθεί για τα προσωπικά δεδομένα που είναι αποθηκευμένα στο EasyU.gr καθώς επίσης να ζητήσει διόρθωση η διαγραφή τους.
Εάν έχει συμφωνήσει να χρησιμοποιούμε τα προσωπικά του στοιχεία για σκοπούς εμπορικής προώθησης, μπορεί να αλλάξει την ρύθμιση στέλνοντας μας ένα email στο info@concotrade.gr
Ο επισκέπτης/χρήστης μπορεί να ζητήσει λεπτομέρειες για τις προσωπικές πληροφορίες που έχουμε για αυτόν. Για την παραλαβή αντίγραφου των πληροφοριών που διατηρούνται σε εμάς, ή εάν διαπιστωθεί ότι οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία που διαθέτουμε είναι λανθασμένη ή ελλιπής, ο επισκέπτης/χρήστης μπορεί να μας στείλει ένα σχετικό email στο info@concotrade.gr

Σύνδεσμοι προς άλλες ιστοσελίδες.
Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορεί να περιέχει συνδέσμους προς άλλες ιστοσελίδες που παρουσιάζουν ενδιαφέρον. Ωστόσο, από τη στιγμή που ο επισκέπτης/χρήστης χρησιμοποιήσει αυτούς τους συνδέσμους και αφήσει τον ιστότοπο μας, θα πρέπει να γνωρίζει ότι το EasyU.gr και η Conco Trade δεν έχουν κανέναν έλεγχο πάνω στον άλλο δικτυακό τόπο. Ως εκ τούτου, δεν μπορούμε να είμαστε υπεύθυνοι για την προστασία της ιδιωτικής ζωής και των τυχόν στοιχείων που παρέχει ο επισκέπτης/χρήστης κατά την επίσκεψή του σε αυτές τις ιστοσελίδες και αυτές οι ιστοσελίδες δεν διέπονται από την παρούσα δήλωση.

Για την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης, χρησιμοποιούμε cookies. Συνεχίζοντας συναινείτε στην χρήση τους. Μάθε περισσότερα. X