Αποστολή Προϊόντων


Πώς υπολογίζονται τα έξοδα αποστολής.

Τα έξοδα αποστολής και τα έξοδα αντικαταβολής υπολογίζονται ξεχωριστά για κάθε διαφορετική διεύθυνση παράδοσης και σύμφωνα με τις τιμές των συνεργαζόμενων εταιριών όπως αναλύονται παρακάτω.

• Οι αποστολές εντός Αττικής διεκπεραιώνονται με Courier με κόστος 3.00€ και χρόνο παράδοσης 1 εργάσιμη..
Η παράδοση γίνεται στον χώρο σας μεταξύ 10:00-17:00.
Δέματα με μεγάλο όγκο ή βάρος (μεγαλύτερα του 25x25x40εκ ή βαρύτερα των 5kg) έχουν χρόνο παράδοσης 2ης προτεραιότητας 2-3 εργάσιμες.
Δέματα με μεγάλο όγκο ή βάρος (μεγαλύτερα του 25x25x40εκ ή βαρύτερα των 5kg) για να παραδοθούν την επόμενη εργάσιμη έχουν επιπλέον χρέωση 1.25€/κιλό.

Σας θυμίζουμε ότι εάν η παραγγελία σας είναι πάνω από 39€, η αποστολή των προϊόντων είναι δωρεάν!
Οι δωρεάν αποστολές αφορούν τις παραγγελίες που παραδίδονται εντός Αττικής και έχουν χρόνο παράδοσης 2-3 εργάσιμες.
Οι δωρεάν αποστολές ενδέχεται να μην εφαρμόζονται σε ορισμένους τύπους προϊόντων.

Επίσης έχετε την ευχέρεια να παραλάβετε μόνοι σας τα προϊόντα και χωρίς χρέωση αποστολής, από την έδρα του EasyU.gr στον Άλιμο, Μεγάλου Αλεξάνδρου 16 μεταξύ των ωρών 09.30 – 13.30 & 17:00 - 19:00 κατά τις εργάσιμες ημέρες.
Η παραλαβή της παραγγελίας από την έδρα μας είναι δυνατή εντός 24ώρου από την στιγμή της παραγγελίας και αφού πρώτα λάβετε ένα sms επιβεβαίωσης στο κινητό σας. Η δυνατότητα παραλαβής από την έδρα μας ενδέχεται να μην υποστηρίζεται για ορισμένους τύπους προϊόντων.

• Οι αποστολές σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα διεκπεραιώνονται με:
1) Με ΕΛ.ΤΑ. με κόστος 2.50€* και χρόνο παράδοσης 2-7 εργάσιμες. Παραλαβή από το τοπικό κατάστημα ΕΛ.ΤΑ.
(*Η χρέωση είναι σταθερή για όλα τα δέματα, ανεξαρτήτως όγκου ή βάρους).
    - Άφιξη δέματος σε πόλεις: 2-4 εργάσιμες.
    - Άφιξη δέματος στην υπόλοιπη ηπειρωτική Ελλάδα: 2-5 εργάσιμες.
    - Άφιξη δέματος στην υπόλοιπη νησιωτική Ελλάδα: 3-7 εργάσιμες.
2) Με Courier με κόστος από 4.20€* και χρόνο παράδοσης 1-3 εργάσιμες. Η παράδοση γίνεται στον χώρο σας μεταξύ 10:00-17:00.
    - Παράδοση σε πόλεις: 1-2 εργάσιμες.
    - Παράδοση στην υπόλοιπη Ελλάδα: 1-3 εργάσιμες.
    - Παράδοση σε δυσπρόσιτες περιοχές: 2-4 εργάσιμες.
*Η χρέωση αφορά δέματα με βάρος ή όγκο έως 3 κιλά (π.χ. χαρτόκουτο 30x25x20εκ). Κάθε επιπλέον κιλό επιβαρύνεται με 1.25€.
Σε περίπτωση που προκύπτουν επιπλέον χρεώσεις μεταφορικών λόγου όγκου του δέματος ή απομακρυσμένης-δυσπρόσιτης περιοχής, θα ενημερωθείτε για το επιπλέον κόστος πριν προχωρήσουμε στην αποστολή της παραγγελίας.
Τα χρονικά όρια ενδέχεται να αλλάξουν σε περιπτώσεις ακραίων καιρικών φαινομένων, απεργιών και αργιών.


Τα έξοδα αντικαταβολής είναι 2,50€ επιπλέον του κόστους αποστολής και η αντικαταβολή είναι δυνατή για αποστολές προϊόντων με Courier ή με ΕΛ.ΤΑ


Αποστολές και παραδόσεις.

Παραγγελίες που λαμβάνονται από το EasyU.gr μέχρι τις 14:00 καθημερινά, αποστέλλονται αυθημερόν.
Παραγγελίες που λαμβάνονται από το EasyU.gr μετά τις 14:00, αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη.

Κατά την υποβολή της παραγγελίας σας, λαμβάνετε ένα e-mail που περιλαμβάνει αναλυτικά το σύνολο των προϊόντων, το συνολικό κόστος και τον τρόπο αποστολής.
Κατά την αποστολή της παραγγελίας λαμβάνετε ένα e-mail που περιλαμβάνει τον κωδικό αποστολής του δέματος, τον σύνδεσμο όπου μπορείτε να παρακολουθείτε την διακίνηση του και τα στοιχεία επικοινωνίας με τον μεταφορέα.

Εάν επιλεγεί η αποστολή με Courier, τότε η παραγγελία θα παραδοθεί στον χώρο που υποδειχθεί ως διεύθυνση αποστολής, ανεξαρτήτως της περιοχής που βρίσκεται.
Οι ώρες παράδοσης των παραγγελιών κυμαίνονται απ' τις 10 το πρωί ως τις 5 το απόγευμα.
Σε περίπτωση που δε μπορείτε να παραλάβετε σ' αυτό το χρονικό διάστημα, έχετε την επιλογή να παραλάβετε από το κατάστημα της συνεργαζόμενης εταιρίας courier με τη βοήθεια του κωδικού αποστολής που σας στέλνουμε μέσω email.

Παράδοση Σάββατο ή Δέσμευση ώρας παράδοσης: Υπάρχει η δυνατότητα να δεσμεύσετε μία προκαθορισμένη ώρα (με ελάχιστο όριο το δίωρο) για την παράδοση της παραγγελίας σας ή να επιλέξετε να σας παραδοθεί Σάββατο. Το κόστος αυτής της υπηρεσίας είναι 2,50€ επιπλέον του κόστους μεταφορικών και θα πρέπει να προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία ώστε να εφαρμοστεί στην παραγγελία σας.

Εάν επιλεγεί η αποστολή με ΕΛ.ΤΑ, τα προϊόντα θα αποσταλούν με τα Ελληνικά Ταχυδρομεία στο υποκατάστημα τους στην περιοχή που έχει υποδειχθεί ως διεύθυνση αποστολής κατά την υποβολή της παραγγελίας.
Tο δέμα θα παραδοθεί στο τοπικό υποκατάστημα και θα λάβετε από τα ΕΛ.ΤΑ μία ειδοποίηση παραλαβής και ένα sms μήνυμα στο κινητό σας.

Οι παραγγελίες που αποστέλλονται με Courier, παραδίδονται μέσα σε 1 έως 3 εργάσιμες από την ημερομηνία αποστολής τους και oi παραγγελίες που αποστέλλονται με ΕΛ.ΤΑ ή μεταφορική εταιρία παραδίδονται μέσα σε 3 έως 7 εργάσιμες από την ημερομηνία αποστολής τους. Παραδόσεις που προορίζονται σε δυσπρόσιτες περιοχές ενδέχεται να καθυστερήσουν περισσότερο. Τα χρονικά όρια δεν ισχύουν για προϊόντα που έχουν σήμανση διαφορετικού χρόνου παράδοσης.

Για την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης, χρησιμοποιούμε cookies. Συνεχίζοντας συναινείτε στην χρήση τους. Μάθε περισσότερα. X