Προσοχή! Οι χιονοκουβέρτες & οι αλυσίδες χιονιού χρειάζονται 3 εργάσιμες για την ολοκλήρωση παραγγελίας X

Αποστολή Προϊόντων


Πώς υπολογίζονται τα έξοδα αποστολής.

Τα έξοδα αποστολής υπολογίζονται ξεχωριστά για κάθε διαφορετική διεύθυνση παράδοσης και σύμφωνα με τις τιμές των συνεργαζόμενων εταιριών όπως αναλύονται παρακάτω.

Εντός Αττικής

Οι αποστολές εντός Αττικής διεκπεραιώνονται με Courier με κόστος από 3.00€ και χρόνο παράδοσης 1-3 εργάσιμες (όπως ορίζεται από την πολιτική της εκάστοτε εταιρίας ταχυμεταφορών).
Η παράδοση γίνεται στον χώρο σας μεταξύ 10:00-18:00.
Τα χρονικά όρια ενδέχεται να αλλάξουν σε περιπτώσεις ακραίων καιρικών φαινομένων, απεργιών, αργιών και έκτακτων μέτρων.

Επίσης έχετε την ευχέρεια να παραλάβετε* μόνοι σας τα προϊόντα και χωρίς χρέωση αποστολής, από το Pick-Up Point του EasyU.gr στον Άλιμο, Μεγάλου Αλεξάνδρου 16 μεταξύ των ωρών 09.00 - 17:30 κατά τις εργάσιμες ημέρες.
Στο σημείο παραλαβής δεν υπάρχει έκθεση και σε όλες τις περιπτώσεις πρέπει να προηγηθεί παραγγελία.
Η δυνατότητα παραλαβής της παραγγελίας ενεργοποιείται αφού πρώτα λάβετε ένα sms επιβεβαίωσης στο κινητό σας.
*Η δυνατότητα παραλαβής από το Pick-Up Point ενδέχεται να μην υποστηρίζεται για ορισμένους τύπους προϊόντων..

Εκτός Αττικής

Οι αποστολές σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα διεκπεραιώνονται με Courier με κόστος από 3.00€* και χρόνο παράδοσης 1-5 εργάσιμες (όπως ορίζεται από την πολιτική της εκάστοτε εταιρίας ταχυμεταφορών).
Αποστολές σε απομακρυσμένες περιοχές ή χωριά ενδέχεται κατά περιπτώσεις να μην παραδίδονται κατ'οίκον αλλά να παραλαμβάνει ο παραλήτπης από το πρακτορείο της περιοχής του.
Τα χρονικά όρια ενδέχεται να αλλάξουν σε περιπτώσεις ακραίων καιρικών φαινομένων, απεργιών, αργιών και έκτακτων μέτρων.

Κύπρος & Ευρωπαϊκή Ένωση

Η αποστολή δεμάτων στην Κύπρο και σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι δυνατή κατόπιν συνεννόησης και γίνεται μέσω της υπηρεσίας "Express Mail Service (EMS)" των Elta Courier με online ιχνηλάτηση (track & trace) εντοπισμού.
Η χρέωση μεταφορικών προκύπτει από το βάρος του δέματος βάσει του τιμοκαταλόγου των Elta Courier εδώ. Η αντικαταβολή δεν υποστηρίζεται για αυτή την υπηρεσία.


Αποστολές και παραδόσεις.

Κατά την υποβολή της παραγγελίας σας, λαμβάνετε ένα e-mail που περιλαμβάνει αναλυτικά το σύνολο των προϊόντων, το συνολικό κόστος και τον τρόπο αποστολής.
Κατά την αποστολή της παραγγελίας λαμβάνετε ένα e-mail που περιλαμβάνει τον κωδικό αποστολής του δέματος, τον σύνδεσμο όπου μπορείτε να παρακολουθείτε την διακίνηση του και τα στοιχεία επικοινωνίας με τον μεταφορέα.

Εάν επιλεγεί η αποστολή με Courier, τότε η παραγγελία θα παραδοθεί στον χώρο που υποδειχθεί ως διεύθυνση αποστολής.
Οι ώρες παράδοσης των παραγγελιών κυμαίνονται απ' τις 10 το πρωί ως τις 6 το απόγευμα.
Σε περίπτωση που δε μπορείτε να παραλάβετε σ' αυτό το χρονικό διάστημα, έχετε την επιλογή να παραλάβετε από το κατάστημα της συνεργαζόμενης εταιρίας courier με τη βοήθεια του κωδικού αποστολής που σας στέλνουμε μέσω email.

Παράδοση Σάββατο ή Δέσμευση ώρας παράδοσης: Υπάρχει η δυνατότητα να δεσμεύσετε μία προκαθορισμένη ώρα (με ελάχιστο όριο το δίωρο) για την παράδοση της παραγγελίας σας ή να επιλέξετε να σας παραδοθεί Σάββατο. Το κόστος αυτής της υπηρεσίας είναι 2,50€ επιπλέον του κόστους μεταφορικών και θα πρέπει να προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία ώστε να εφαρμοστεί στην παραγγελία σας.

Οι παραγγελίες που αποστέλλονται με Courier, παραδίδονται μέσα σε 1 έως 5 εργάσιμες από την ημερομηνία αποστολής τους και oi παραγγελίες που αποστέλλονται με μεταφορική εταιρία παραδίδονται μέσα σε 3 έως 7 εργάσιμες από την ημερομηνία αποστολής τους. Παραδόσεις που προορίζονται σε δυσπρόσιτες περιοχές ενδέχεται να καθυστερήσουν περισσότερο. Τα χρονικά όρια δεν ισχύουν για προϊόντα που έχουν σήμανση διαφορετικού χρόνου παράδοσης. Τα χρονικά όρια ενδέχεται να αλλάξουν σε περιπτώσεις ακραίων καιρικών φαινομένων, απεργιών, αργιών και έκτακτων μέτρων.

Το EasyU δε φέρει καμία ευθύνη για καθυστερήσεις σε διακινήσεις δεμάτων που οφείλονται σε διαδικασίες των couriers/μεταφορικών εταιριών και δεν μπορεί να επέμβει με αλλαγές σε διακινήσεις που είναι ενεργές.

Για την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης, χρησιμοποιούμε cookies. Συνεχίζοντας συναινείτε στην χρήση τους. Μάθε περισσότερα. X