Αποστολή Προϊόντων


Πώς υπολογίζονται τα έξοδα αποστολής.

Τα έξοδα αποστολής υπολογίζονται ξεχωριστά για κάθε διαφορετική διεύθυνση παράδοσης και σύμφωνα με τις τιμές των συνεργαζόμενων εταιριών όπως αναλύονται παρακάτω.

Αποστολή με Courier

Οι αποστολές διεκπεραιώνονται με Elta Courier, Speedex Courier, ACS Courier με κόστος από 3.00€ και χρόνο παράδοσης 1-3* εργάσιμες εντός πόλεων και 2-5* εργάσιμες για περιοχές εκτός πόλεων** (όπως ορίζεται από την πολιτική της εκάστοτε εταιρίας ταχυμεταφορών).
Επιπλέον χρεώσεις που μπορεί να προκύψουν λόγω όγκου του δέματος της παραγγελίας ή λόγω δυσπρόσιτης περιοχής, υπολογίζονται αυτόματα από το σύστημα και εφαρμόζονται στο "Καλάθι" κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας.
Η παράδοση γίνεται στον χώρο σας μεταξύ 10:00-18:00.
Θα ειδοποιηθείτε με μήνυμα από την εταιρεία courier για την ακριβή ημερομηνία και ώρα της παράδοσης.

Παραλαβή από Easy Point

Μπορείτε να παραλάβετε* μόνοι σας τα προϊόντα χωρίς χρέωση αποστολής, από το Pick-Up Point του EasyU.gr στον Άλιμο, Μεγάλου Αλεξάνδρου 16 μεταξύ 09.30 - 17:30 κατά τις εργάσιμες ημέρες.
Στο σημείο παραλαβής δεν υπάρχει έκθεση και σε όλες τις περιπτώσεις πρέπει να προηγηθεί παραγγελία.
Η δυνατότητα παραλαβής της παραγγελίας ενεργοποιείται αφού πρώτα λάβετε ένα sms επιβεβαίωσης στο κινητό σας.
*Η δυνατότητα παραλαβής από το Easy Point ενδέχεται να μην υποστηρίζεται για ορισμένους τύπους προϊόντων.

Αποστολή με Μεταφορική εταιρεία

Ογκώδη προϊόντα όπως έπιπλα, ή κιβώτια άνω των 40 ογκομετρικών κιλών, αποστέλλονται με Μεταφορική εταιρεία με κόστος από 10,00€/κιβώτιο και χρόνο παράδοσης 2-7* εργάσιμες.
Η επιλογή της Μεταφορικής εταιρείας γίνεται από το EasyU με κριτήριο την εξυπηρέτηση παράδοσης στην περιοχή του πελάτη.
Τα ογκώδη δέματα παραδίδονται επί πεζοδρομίου.
Το κόστος μεταφοράς αφορά παραδόσεις στα δίκτυα διανομής των μεταφορικών. Για παραδόσεις σε δυσπρόσιτες περιοχές εκτός πόλεων ενδέχεται να χρειάζεται επικοινωνία του πελάτη με το τοπικό πρακτορείο.

Κύπρος & Ευρωπαϊκή Ένωση

Η αποστολή δεμάτων στην Κύπρο και σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι δυνατή κατόπιν συνεννόησης και γίνεται μέσω της υπηρεσίας "Express Mail Service (EMS)" των Elta Courier με online ιχνηλάτηση (track & trace) εντοπισμού.
Η χρέωση μεταφορικών προκύπτει από το βάρος του δέματος βάσει του τιμοκαταλόγου των Elta Courier εδώ. Η αντικαταβολή δεν υποστηρίζεται για αυτή την υπηρεσία.

Σε όλες τις περιπτώσεις, το EasyU.gr θα έχει ενημερώσει εκ των προτέρων για τον κωδικό αριθμό εντοπισμού της παραγγελίας και τον τρόπο επικοινωνίας με τον μεταφορέα.

* Όλα τα προαναφερθέντα χρονικά όρια των ταχυμεταφορών ή των μεταφορικών ενδέχεται να αλλάξουν σε περιπτώσεις ακραίων καιρικών φαινομένων, απεργιών, αργιών και έκτακτων μέτρων.
** Αποστολές σε απομακρυσμένες περιοχές ή χωριά ενδέχεται κατά περιπτώσεις να μην παραδίδονται κατ'οίκον αλλά να παραδίδονται από το τοπικό πρακτορείο.
*** Το EasyU δε φέρει καμία ευθύνη για καθυστερήσεις σε διακινήσεις δεμάτων που οφείλονται σε διαδικασίες των couriers/μεταφορικών εταιριών και δεν μπορεί να επέμβει με αλλαγές σε διακινήσεις που είναι ενεργές.