Λόγω του ιού Covid-19 και των περιορισμών κυκλοφορίας, ενδέχεται να σημειωθούν καθυστερήσεις στις αποστολές παραγγελιών. To EasyU λειτουργεί με προσωπικό ασφαλείας και τηρεί ευλαβικά όλες τις οδηγίες για την διασφάλιση της υγείας.
Επιπλέον, λόγω των οδηγιών για τον περιορισμό της χρήσης μετρητών, σας προτείνουμε να επιλέγετε ψηφιακό τρόπο πληρωμής (κάρτα, κατάθεση, paypal). X

Αποστολή Προϊόντων


Πώς υπολογίζονται τα έξοδα αποστολής.

Τα έξοδα αποστολής και τα έξοδα αντικαταβολής υπολογίζονται ξεχωριστά για κάθε διαφορετική διεύθυνση παράδοσης και σύμφωνα με τις τιμές των συνεργαζόμενων εταιριών όπως αναλύονται παρακάτω.

• Οι αποστολές εντός Αττικής διεκπεραιώνονται με Courier με κόστος από 3.00€ και χρόνο παράδοσης 1-2 εργάσιμες..
Η παράδοση γίνεται στον χώρο σας μεταξύ 10:00-17:00.

Σας θυμίζουμε ότι εάν η παραγγελία σας είναι πάνω από 39€, η αποστολή των προϊόντων είναι δωρεάν!
Οι δωρεάν αποστολές αφορούν τις παραγγελίες που παραδίδονται εντός Αττικής και έχουν χρόνο παράδοσης 1-3 εργάσιμες.
Οι δωρεάν αποστολές ενδέχεται να μην εφαρμόζονται σε ορισμένους τύπους προϊόντων.

Επίσης έχετε την ευχέρεια να παραλάβετε μόνοι σας τα προϊόντα και χωρίς χρέωση αποστολής, από την έδρα του EasyU.gr στον Άλιμο, Μεγάλου Αλεξάνδρου 16 μεταξύ των ωρών 09.30 – 13.30 & 17:00 - 19:00 κατά τις εργάσιμες ημέρες.
Η παραλαβή της παραγγελίας από την έδρα μας είναι δυνατή μετά από ένα 24ώρο από την στιγμή της παραγγελίας και αφού πρώτα λάβετε ένα sms επιβεβαίωσης στο κινητό σας. Η δυνατότητα παραλαβής από την έδρα μας ενδέχεται να μην υποστηρίζεται για ορισμένους τύπους προϊόντων.

• Οι αποστολές σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα διεκπεραιώνονται με:
1) Με ΕΛ.ΤΑ. με κόστος 2.50€* και χρόνο παράδοσης 2-7 εργάσιμες.
(*Η χρέωση είναι σταθερή για όλα τα δέματα, ανεξαρτήτως όγκου ή βάρους).
    - Άφιξη δέματος σε πόλεις: 2-4 εργάσιμες.
    - Άφιξη δέματος στην υπόλοιπη ηπειρωτική Ελλάδα: 2-5 εργάσιμες.
    - Άφιξη δέματος στην υπόλοιπη νησιωτική Ελλάδα: 3-7 εργάσιμες.
2) Με Courier με κόστος από 4.20€* και χρόνο παράδοσης 1-3 εργάσιμες.
    - Παράδοση σε πόλεις: 1-2 εργάσιμες.
    - Παράδοση στην υπόλοιπη Ελλάδα: 1-3 εργάσιμες.
    - Παράδοση σε δυσπρόσιτες περιοχές: 2-4 εργάσιμες.
     Αποστολές σε απομακρυσμένες περιοχές ή χωριά δεν παραδίδονται κατ'οίκον αλλά παραλαμβάνει ο παραλήτπης από το πρακτορείο της περιοχής του.
*Η χρέωση αφορά δέματα με βάρος ή όγκο έως 3 κιλά (π.χ. χαρτόκουτο 30x25x20εκ). Κάθε επιπλέον κιλό επιβαρύνεται με 1.25€.
Σε περίπτωση που προκύπτουν επιπλέον χρεώσεις μεταφορικών λόγου όγκου του δέματος ή απομακρυσμένης-δυσπρόσιτης περιοχής, θα ενημερωθείτε για το επιπλέον κόστος πριν προχωρήσουμε στην αποστολή της παραγγελίας.
Τα χρονικά όρια ενδέχεται να αλλάξουν σε περιπτώσεις ακραίων καιρικών φαινομένων, απεργιών και αργιών.


Τα έξοδα αντικαταβολής είναι 2,50€ επιπλέον του κόστους αποστολής και η αντικαταβολή είναι δυνατή για αποστολές προϊόντων με Courier ή με ΕΛ.ΤΑ για ποσά μέχρι και διακόσια (200) ευρώ. Η αντικαταβολή δεν είναι εφικτή για αποστολές δεμάτων με μεταφορική εταιρία. Η αντικαταβολή ως τρόπος πληρωμής ενδέχεται να μην υποστηρίζεται για ορισμένους τύπους προϊόντων.


Αποστολές και παραδόσεις.

Παραγγελίες που λαμβάνονται από το EasyU.gr μέχρι τις 14:00 καθημερινά, επεξεργάζονται αυθημερόν.
Παραγγελίες που λαμβάνονται από το EasyU.gr μετά τις 14:00, επεξεργάζονται την επόμενη εργάσιμη.

Κατά την υποβολή της παραγγελίας σας, λαμβάνετε ένα e-mail που περιλαμβάνει αναλυτικά το σύνολο των προϊόντων, το συνολικό κόστος και τον τρόπο αποστολής.
Κατά την αποστολή της παραγγελίας λαμβάνετε ένα e-mail που περιλαμβάνει τον κωδικό αποστολής του δέματος, τον σύνδεσμο όπου μπορείτε να παρακολουθείτε την διακίνηση του και τα στοιχεία επικοινωνίας με τον μεταφορέα.

Εάν επιλεγεί η αποστολή με Courier, τότε η παραγγελία θα παραδοθεί στον χώρο που υποδειχθεί ως διεύθυνση αποστολής.
Οι ώρες παράδοσης των παραγγελιών κυμαίνονται απ' τις 10 το πρωί ως τις 5 το απόγευμα.
Σε περίπτωση που δε μπορείτε να παραλάβετε σ' αυτό το χρονικό διάστημα, έχετε την επιλογή να παραλάβετε από το κατάστημα της συνεργαζόμενης εταιρίας courier με τη βοήθεια του κωδικού αποστολής που σας στέλνουμε μέσω email.
Αποστολές σε απομακρυσμένες περιοχές ή χωριά δεν παραδίδονται κατ'οίκον αλλά παραλαμβάνει ο παραλήτπης από το πρακτορείο της περιοχής του.

Παράδοση Σάββατο ή Δέσμευση ώρας παράδοσης: Υπάρχει η δυνατότητα να δεσμεύσετε μία προκαθορισμένη ώρα (με ελάχιστο όριο το δίωρο) για την παράδοση της παραγγελίας σας ή να επιλέξετε να σας παραδοθεί Σάββατο. Το κόστος αυτής της υπηρεσίας είναι 2,50€ επιπλέον του κόστους μεταφορικών και θα πρέπει να προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία ώστε να εφαρμοστεί στην παραγγελία σας.

Εάν επιλεγεί η αποστολή με ΕΛ.ΤΑ, τα προϊόντα θα αποσταλούν με τα Ελληνικά Ταχυδρομεία στο υποκατάστημα τους στην περιοχή που έχει υποδειχθεί ως διεύθυνση αποστολής κατά την υποβολή της παραγγελίας.
Tο δέμα θα παραδοθεί στο τοπικό υποκατάστημα και θα λάβετε από τα ΕΛ.ΤΑ μία ειδοποίηση παραλαβής και ένα sms μήνυμα στο κινητό σας.

Οι παραγγελίες που αποστέλλονται με Courier, παραδίδονται μέσα σε 1 έως 3 εργάσιμες από την ημερομηνία αποστολής τους και oi παραγγελίες που αποστέλλονται με ΕΛ.ΤΑ ή μεταφορική εταιρία παραδίδονται μέσα σε 3 έως 7 εργάσιμες από την ημερομηνία αποστολής τους. Παραδόσεις που προορίζονται σε δυσπρόσιτες περιοχές ενδέχεται να καθυστερήσουν περισσότερο. Τα χρονικά όρια δεν ισχύουν για προϊόντα που έχουν σήμανση διαφορετικού χρόνου παράδοσης.

Για την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης, χρησιμοποιούμε cookies. Συνεχίζοντας συναινείτε στην χρήση τους. Μάθε περισσότερα. X