Λόγω του ιού Covid-19 και των περιορισμών κυκλοφορίας, ενδέχεται να σημειωθούν καθυστερήσεις στις αποστολές παραγγελιών. To EasyU λειτουργεί με προσωπικό ασφαλείας και τηρεί ευλαβικά όλες τις οδηγίες για την διασφάλιση της υγείας.
Επιπλέον, λόγω των οδηγιών για τον περιορισμό της χρήσης μετρητών, σας προτείνουμε να επιλέγετε ψηφιακό τρόπο πληρωμής (κάρτα, κατάθεση, paypal). X

Είδη Πάρτυ

Είδη Πάρτυ

Οι στιγμές που θυμόμαστε για πάντα!
Ένα καλό πάρτυ κλείνει το μάτι στις πιο ωραίες στιγμές του χρόνου και δημιουργεί αναμνήσεις που μένουν χαραγμένες στην μνήμη μικρών και μεγάλων.
Αναζητήστε τα αντικείμενα που θα δώσουν ζωή στο δικό σας πάρτυ, τα διακοσμητικά και τα διάφορα παχνίδια που θα κάνουν τους μικρούς να διασκεδάσουν όπως ποτέ ξανά, τα αναλώσιμα που θα σας λύσουν τα χέρια και θα σας αφήσουν να πάρετε μέρος ανεμπόδιστα σε κάθε τέτοια περίσταση.
Είδη σερβιρίσματος, εξοπλισμός τούρτας, τρικ και παιχνιδάκια για τους μικρούς, διακοσμητικά για την δημιουργία ατμόσφαιρας, προσκλήσεις και αμπαλάζ δώρων είναι μόνο μερικά από τα προϊόντα μας για το πάρτυ σας, τα οποία και ανανεώονται συνεχώς!

Για την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης, χρησιμοποιούμε cookies. Συνεχίζοντας συναινείτε στην χρήση τους. Μάθε περισσότερα. X