Διαγωνισμός Καλοκαίρι 2018

kalokairinos-diagonismos

Καλοκαιρινός διαγωνισμός με Δωροεπιταγή αξίας 100€ για τον καλοκαιρινό εξοπλισμό σας!

Κάνε Like και εξοπλίσου οικογενειακώς για το καλοκαίρι!

Μπες στο διαγωνισμό του EasyU.gr και κέρδισε μία δωροεπιταγή αξίας 100€ για να εξοπλίσεις με καλοκαιρινά όλη την οικογένεια!
Μπορείς να διαλέξεις φουσκωτά, ρακέτες, μάσκες, σωσίβια & μπρατσάκια, παιχνίδια, πετσέτες θαλάσσης και pestemal, καπέλα, αιώρες, τσάντες παραλίας και καφτάνια, βατραχοπέδιλα, καρεκλάκια παραλίας και ομπρέλες, είδη κάμπινγκ, είδη ψαρέματος και ότι άλλο χρειάζεσαι για ένα αξέχαστο καλοκαίρι χωρίς να ξοδέψεις ούτε ευρώ!

Για να πάρεις μέρος στη κλήρωση:
1. Γίνε μέλος της παρέας μας κάνοντας εγγραφή εδώ
2. Κάνε «Like» στη σελίδα του EasyU στο Facebook εδώ
3. Κάνε «Like» στην εικόνα του διαγωνισμού στο Facebook εδώ
4. Κάνε ένα σχόλιο στην εικόνα του διαγωνισμού στο Facebook εδώ

Το δώρο περιλαμβάνει οποιοδήποτε προϊόν διαλέξετε από την κατηγορία Καλοκαιρινά

Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 30/06/2018 στις 09.00 και οι νικητές θα ανακοινωθούν την ίδια ημέρα στην επίσημη σελίδα του EasyU.gr στο Facebook και θα ειδοποιηθούν με προσωπικό μήνυμα.

Καλή τύχη και καλό καλοκαίρι!

ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
• Ο διαγωνισμός διοργανώνεται από το EasyU.gr
• Το Facebook δεν σχετίζεται σε καμία περίπτωση με τον διαγωνισμό.
• Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχουν όλοι οι κάτοικοι Ελλάδας άνω των 17 ετών.
• Κάθε συμμετέχοντας στον διαγωνισμό μπορεί να εξασφαλίσει συμμετοχή στην κλήρωση ολοκληρώνοντας τις εξής τέσσερις προϋποθέσεις:
1. Να έχει κάνει εγγραφή μέλους στο www.EasyU.gr κάνοντας εγγραφή εδώ

2. Να έχει κάνει «Like» στη σελίδα του EasyU στο Facebook
3. Να έχει κάνει «Like» στην εικόνα του διαγωνισμού στο Facebook
4. Να έχει κάνει ένα σχόλιο στην εικόνα του διαγωνισμού στο Facebook
• Ως διάρκεια διεξαγωγής του διαγωνισμού ορίζεται το χρονικό διάστημα από το Σάββατο 26/05/2018 στις 09:00 έως το Σάββατο 30/06/2018 στις 09.00
• Ο νικητής κερδίζει μία δωροεπιταγή αξίας €100,00 για τις αγορές καλοκαιρινών ειδών όπως ορίζονται και βρίσκονται μέσα στην κατηγορία ‘Καλοκαιρινά’ στο eshop www.EasyU.gr Η δωροεπιταγή δεν ανταλλάσσεται με χρήματα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο μία φορά και μόνο για μία παραγγελία. Η δωροεπιταγή έχει εκδοθεί στο email του νικητή και δεν μεταβιβάζεται σε τρίτους.
• Ο νικητής θα αναδειχθεί μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης από την ιστοσελίδα ηλεκτρονικών κληρώσεων fanpagekarma.com, μέσα από τους χρήστες που έκαναν τα τέσσερα βήματα συμμετοχής στο διαγωνισμό. Ο νικητής θα ανακοινωθεί το Σάββατο 30/06/2018 στην επίσημη σελίδα του EasyU στο Facebook και θα ειδοποιηθεί με email και προσωπικό μήνυμα στο Facebook.
• Σε περίπτωση που ο νικητής δεν επιβεβαιώσει την αποδοχή του δώρου εντός πέντε (5) ημερών από τη στιγμή που το EasyU.gr επικοινώνησε μαζί του, το EasyU.gr διατηρεί το δικαίωμα να προχωρήσει σε νέα κλήρωση για την ανάδειξη νέου νικητή.
• Το EasyU.gr δεν αποκαλύπτει τα προσωπικά στοιχεία των συμμετεχόντων σε τρίτους και η διαχείρισή τους υπόκεινται στην δήλωση περί προστασίας των δεδομένων που βρίσκεται εδώ https://www.easyu.gr/privacy-policy/ Η συμμετοχή στο διαγωνισμό ισοδυναμεί με σαφή αποδοχή από τον συμμετέχοντα για την χρήση του email του σε περιοδική επικοινωνία μαζί του για σκοπούς έρευνας αγοράς ή αποστολή εξατομικευμένων διαφημιστικών μηνυμάτων.
• Η ημερομηνία λήξης του διαγωνισμού μπορεί να μεταβληθεί χωρίς προειδοποίηση.
• Η συμμετοχή στον διαγωνισμό συνεπάγεται την αποδοχή των παραπάνω όρων.

Λίγα λόγια για το EasyU.gr
O πιο easy τρόπος για να εξοικονομήσεις χρήματα!
Στο EasyU.gr βρίσκεις αυτά που θέλεις, στην τιμή που τα θέλεις!
Μία μεγάλη ποικιλία από είδη σπιτιού για να καλύψετε όλες σας τις ανάγκες στο καθιστικό, την κρεβατοκάμαρα, την κουζίνα και το μπάνιο, αγαπημένα παιδικά παιχνίδια και σχολικά για την διασκέδαση και την μάθηση των μικρών ηρώων της οικογένειας, βρεφικά αξεσουάρ για την σωστή ανάπτυξη του βρέφους, χρηστικά αντικείμενα για το γραφείο, αξεσουάρ και είδη ομορφιάς, είδη πάρτυ για να ξεκινήσει το κέφι, και μία ατελείωτη γκάμα από εποχιακά όπως καλοκαιρινά, χριστουγεννιάτικα, αποκριάτικα.

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
http://ediagonismoi.gr/
http://kerdiseto.gr/
http://jaba.gr/
http://www.e-contest.gr/
http://diagonismos.gr/

Για την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης, χρησιμοποιούμε cookies. Συνεχίζοντας συναινείτε στην χρήση τους. Μάθε περισσότερα. X