Παρασκευαστές

  1. Αυτόματος Αρτοπαρασκευαστής 550 W H.Koenig BAKE320

    Αυτόματος Αρτοπαρασκευαστής 550 W H.Koenig BAKE320

    ΚΩΔΙΚΟΣ-: SPM-BAKE320
    94,95 €
    • 2 μεγέθη ψωμιού: 650 ή 800 g
    • 12 προγράμματα
    • Πρόγραμμα χωρίς γλουτένη
    • Αφαιρούμενο αντικολλητικό μπολ
    • LCD οθόνη
    • 3 επίπεδα φρυγανίσματος
    • Ισχύς: 550 W
    Μάθετε περισσότερα
  2. ΜΗΧΑΝΗ ΠΟΠ-ΚΟΡΝ - KA2018 - 1200W - DSP - 566968 - RED

    ΜΗΧΑΝΗ ΠΟΠ-ΚΟΡΝ - KA2018 - 1200W - DSP - 566968 - RED

    ΚΩΔΙΚΟΣ-: SO-566968_r
    45,00 €
    Συσκευή της DSP για σπιτικό λαχταριστό pop corn που θα λατρέψετε, με τεχνόλογία θερμού αέρα, που ψήνει άψογα χωρίς απώλειες και καψίματα. Εύχρηστη, με μόνο 1 κουμπί λειτουργίας, απλά τοποθετήστε το καλαμπόκι στο ειδικό δοχείο, ενεργοποιήστε και απολαύστε σε λίγα λεπτά ζεστό και τραγανό pop corn. Χαρακτηριστικά: Ισχύς: 1200W, Χωρητικότητα: έως 80g, Αποσπώμενο καπάκι για εύκολο γέμισμα, Διαστάσεις συσκευής: 30*29cm, Βάρος συσκευής: 2.1kg.
    Μάθετε περισσότερα
  3. ΑΠΟΞΗΡΑΝΤΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ - KA9003 - DSP - 613224

    ΑΠΟΞΗΡΑΝΤΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ - KA9003 - DSP - 613224

    ΚΩΔΙΚΟΣ-: SO-613224
    54,00 €
    Αποξηραντής τροφίμων, υψηλής ποιότητας και απόδοσης, από την DSP. Διαθέτει 5 επίπεδα και είναι ιδιαίτερα εύχρηστος, ιδανικός για να αποξηράνεται φρούτα, λαχανικά, ζαρζαβατικά κα. Χαρακτηριστικά: 5 επίπεδα, Ισχύς: 240W, Ρυθμιστής θερμοκρασίας: 40-75C, Διαστάσεις συσκευής: 26x26x24cm.
    Μάθετε περισσότερα
  4. ΜΗΧΑΝΗ ΓΙΑ ΜΑΛΛΙ ΤΗΣ ΓΡΙΑΣ - COTTON CANDY - KA1006 - 450W - DSP - 562489 - YELLOW

    ΜΗΧΑΝΗ ΓΙΑ ΜΑΛΛΙ ΤΗΣ ΓΡΙΑΣ - COTTON CANDY - KA1006 - 450W - DSP - 562489 - YELLOW

    ΚΩΔΙΚΟΣ-: SO-562489_y
    34,20 €

    Συσκευή της DSP για σπιτικό μαλλί της γριάς που θα ξετρελάνει τους μικρούς μας φίλους και θα εντυπωσιάσει στο πάρτυ σας. Εύχρηστη, με μόνο 1 κουμπί λειτουργίας, απλά τοποθετήστε τη ζάχαρη στο ειδικό δοχείο, ενεργοποιήστε και απολαύστε σε λίγα λεπτά τη δημιουργία σας.

    Χαρακτηριστικά:
    Ισχύς: 450W,
    Διαστάσεις συσκευής: 16.2*26cm,
    Περιλαμβάνεται κουτάλι-δοσομετρητής ζάχαρης.

    Μάθετε περισσότερα