Λόγω του ιού Covid-19 και των περιορισμών κυκλοφορίας, ενδέχεται να σημειωθούν καθυστερήσεις στις αποστολές παραγγελιών. To EasyU λειτουργεί με προσωπικό ασφαλείας και τηρεί ευλαβικά όλες τις οδηγίες για την διασφάλιση της υγείας.
Επιπλέον, λόγω των οδηγιών για τον περιορισμό της χρήσης μετρητών, σας προτείνουμε να επιλέγετε ψηφιακό τρόπο πληρωμής (κάρτα, κατάθεση, paypal). X

Λαμπάδες

Λαμπάδες

Η πιο δημοφιλής πασχαλινή γωνιά μας!
Αναζητήστε λαμπάδες απλές, στολισμένες ή παιδικές με δώρο παιχνίδι, απολύτως απαραίτητες σε μικρούς και μεγάλους για τον εορτασμό του Πάσχα.
Δείτε την συλλογή μας τις χειροποίητες λαμπάδες στολισμένες με διακοσμητικά επιλεγμένα για την αυθεντικότητα και την αισθητική τους και με κριτήριο την φιλικότητά τους προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο. Ξύλινα vintage αντικείμενα, πορσελάνινα στοιχεία, χειροποίητα αντικείμενα από το Νεπάλ, λούτρινα και πολλά άλλα. Τα κεριά στις χειροποίητες λαμπάδες είναι Ελληνικά, διακριτικά αρωματισμένα και φινιρισμένα στο χέρι.

Για την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης, χρησιμοποιούμε cookies. Συνεχίζοντας συναινείτε στην χρήση τους. Μάθε περισσότερα. X